0 kommentarer

Adrian Mole, helt ærlig! af Sue Townsend

af d. 21. september 2007
Info
 
Sideantal

134

Udgivet

1989

ISBN

87-595-0103-0

Originaltitel

True Confessions of Adrian Albert Mole

 

Vi følger nu Adrian i en alder af 16 til en alder af 21. Kæresterne kommer og går, han besøger Moskva og BBC, han flytter hjemmefra og får arbejde som brevveksler med venner i Amerika.
Han forsøger at komme tættere på sin ungdomskæreste Pandora Braithwaith, men når længst den nye kæreste, Sharon Botts. Han forsøger desuden også at forhindre Sarah Ferguson i at gifte sig.

Man kan sige at der sker meget i dette bind af Adrian Mole serien. Måske lidt for meget.

Noget som trækker den ned i karakter, er at den nogle steder er skrevet som en roman i modsætning til de to andre i serien, som udelukkende er skrevet som dagbøger. Noget andet der trækker den ned i karakter, er at Adrian har ændret sig meget, en naturlig ting selvfølgelig, men den Adrian Mole som man kender, er der ikke meget at spore af i dette bind.

En tredje ting som trækker ned er, at man pludselig også begynder at følge en dagbog af en kvinde, der hedder Margaret Hilda Robert. Charmerende, men har intet med Adrian Mole at gøre.

Jeg har sagt i en tidligere anmeldelse, at hvis du står med Adrian Mole bøgerne i hænderne, så skal du slå til. Det er bare ikke tilfældet, men “Adrian Mole, helt ærlig!” Men misforstå mig ikke, for de andre bind i serien er stadig geniale!

Godt forsøg, men prøv igen, Sue.

”Adrian Mole, helt ærlig” er nr. 3 i Adrian Mole serien.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter