0 kommentarer

Abbotts hemmelighed af David Garmark

af d. 26. august 2017
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

414

Udgivet

2017

ISBN

978-87-406-1496-1

Originaltitel

Abbotts hemmelighed

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Dette er bind to i serien om Ditlev Martins. Den kan sagtens stå alene, så intet problem i at læse bogen uden at man nødvendigvis har kendskab til første bind.

Den er både skræmmende, hæsblæsende, underholdende og overraskende hurtigt læst. Det er en historie der fanger og man bliver nysgerrig undervejs, selv om det er nogen ret kedelige oplevelser der skal undersøges. Historien udspiller sig omkring forskellige selvmord. Tidligere soldater der tager deres eget liv. Det viser sig at være en sygdom de alle lider af men som ingen vil anerkende eksistere.

Ditlev prøver at leve et ordinært liv. Et liv som ikke indeholder så meget drama og spænding men som giver ham ro og tid til at nyde sin forlovede Giulietta. Han slipper dog ikke så nemt og bliver alligevel bedt om at hjælpe med at opklare hvad det er der foregår. Så han får samlet sin gruppe og så går de ellers i gang. Men det er ikke sådan lige til. Der er altid nogen som ikke er interesseret i at man løser sådanne sager og der sker ting undervejs som absolut ikke gør det nemt at være på Ditlevs side, for hans arbejde er da til tider ikke til at holde ud.

Det er normalt slet ikke en type bog jeg selv ville vælge, men jeg har faktisk nydt at læse den alligevel. For det er en historie man ikke bare lige kan regne ud og den var samtidig let at gå til. Så jeg er blevet lidt fan af denne forfatter. Jeg håber andre vil kunne sige det samme når de har læst denne bog.

At jeg alligevel ikke er helt op og ringe, og tænker at det er et mesterværk, handler mest om at jeg syntes der er for lidt power. Der er ikke noget som gør at jeg efter at have læst bogen tænker wow. Men en gedigen roman, som det klart er værd at beskæftige sig med!

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter