0 kommentarer

A Vintage Affair af Isabel Wolff

af d. 26. november 2012
Info
 
Sideantal

346

Udgivet

2010

ISBN

978-0-553-80783-7

Originaltitel

A Vintage Affair

Udgave

1.udgave

 

Phoebe er passioneret omkring Vintage og havde indtil for ganske kort tid siden et velbetalt job hos Sotheby i tekstilafdelingen, hvor hun fandt og solgte dyrt vintage tøj, sko og tasker. Nu er hun ved at åbne en butik i sin hjemby, hvorfra hun vil sælge vintage på fuldtid og glemme alt om sin fortid hos Sotheby, sin bedste veninde Emma og den mand hun stod til at blive gift med.

Historien tager udgangspunkt i vintage-begrebet og passionen der ligger bag: som Phoebe selv beskriver er det dét at vide at ens kjole blev båret under en eksklusiv filmpremiere, at den blev designet af en stor designer i meget få eksemplarer og at kvaliteten er så god at den varer flere årtier.

Sproget flyder, historien er ganske fin og personerne er vel beskrevne. Der er lidt forudsigelighed i fortællingen, men ikke noget der generer i stor grad som den kan gøre i andre bøger. Vi kender ikke meget til Isabel Wolff i Danmark, hun er kun blevet udgivet én gang på dansk – bogen “Dårlig opførsel” som udkom i 2005 og af en eller anden grund har forlaget ikke fuldt op med flere af samme forfatter. Det er en skam – for hendes andre bøger er faktisk gode. Det er ikke kritikerrost finlitteratur, men de er underholdende og hun skriver godt. Genren er chicklit af den gode art.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter