0 kommentarer

A Rather Charming Invitation

af d. 27. juli 2013
Info
 
Sideantal

433

Udgivet

2010

Originaltitel

A Rather Charming Invitation

 

Hvis du skal på ferie ved den franske Riviera, så skulle du tage denne bog med dig. Den er let læst, fortæller om området og giver en fornemmelse af historie gennem intriger, luksus og rigdom.

Dette er tredje bog i serien om Penny og hendes elskede Jeremy. Hun er kunsthistoriker, har arbejdet med historiske film; han er advokat. De vil giftes, men hvordan? Familierne har diverse tanter med stærke og bestemte viljer om hvordan man bliver gift i deres familier. Penny føler sig presset af familiernes ønsker og vil meget hellere have en ceremoni, som har betydning for Jeremy og hende selv.

Pennys franske familie har et gammelt vægtæppe som kun bruges til bryllupper. Penny vil ikke giftes uden at forstå hvad billederne betyder. Da Penny begynder sin undersøgelse af vægtæppet møder hun sin franske familie og deres (og sine) egne rødder.

Der er mange oplevelse: vægtæppet bliver stjålet, maskebal i Schweiz, Monaco og yachts, modedesigner, tog, hvordan parfume bliver udviklet og en forsvunden skat fra den franske revolutionen. Der foregår meget.
Men det er underholdende, det en historisk, en familiedetektiv- og kærlighedsroman. Jeg nød den og var ked af at jeg ikke havde den med til vores ferie ved Rivieraen.

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter