0 kommentarer

7 gode råd – hvis du absolut skal på skiferie fordi din farfar har vundet i lotto af Katja Vesselbo Døssing

af d. 11. marts 2022
Info
 
Sideantal

208

Udgivet

2020

ISBN

978-87-94089-05-5

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Man er i den grad underholdt fra starten af i denne historie. Men man græmmer sig også lidt. Det er sådan en familie som man hverken ønsker at være en del af eller møde på sin egen ferie, for det er som om alt omkring familien der kan gå galt, går galt.

Det hele starter med at farfar har vundet et pænt beløb i lotto, og derfor beslutter at hele familien skal på skiferie. Hunden, som ikke skulle med, kommer med. Det går galt ombord på flyet, hvor en dames pels bliver ødelagt, og de må også indlogeres et andet sted end planlagt da de lander, fordi hunden nu er med. Så skal de stå på ski og to af dem skal på skiskole. Det går slet ikke efter planen. Det går heller ikke efter planen at prøve at snyde sig udenom, for så vil farmor pludselig på tur, midt i en snestorm. Og inden de får set sig om er de på vej hjem igen, men her får de ikke kun problemer med deres pas, nej de får også et forkert barn med sig. Så det hele er ret kaotisk og selv om det er sjovt, så er det også ret frustrerende. Og som læser bliver det næsten for meget kaos til at det bliver ved at være sjovt at læse om. Det bliver lidt overvældende at der hele tiden skal ske noget som er udenfor normal ro og orden. Ikke at det ikke er underholdende men man mister lidt pusten til sidst.

Bogen henvender sig til både unge og voksne og man skal ikke tænke ret meget undervejs, men blot forsøge at følge med i det tempo der ligges for dagen. Tror aldrig jeg har læst en bog der så meget som minder om denne. Og det der næsten er bedst ved den, er at man godt selv kan huske at da man var teenager var det bare ens familie som var det mest pinlige der fandtes.

Anmeldereksemplar.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter