0 kommentarer

Vreden og varmen af Anita Lillevang

af d. 12. oktober 2008
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

313

Udgivet

2007

ISBN

978-87-7070-000-9

 

Dejligt med en dansk krimi, der kan måle sig med alle de lækre svenske af slagsen! “Vreden og varmen” af Anita Lillevang er én af den slags bøger, man simpelthen må læse færdig, når man først er kommet i gang. Som altid med krimigenren undrer man sig over de utrolige sammenfald af dramatiske begivenheder på ét sted – men det er jo det, der skaber spændingen. Vil vi have realisme, skal vi nok hellere vælge avisen.

Bogen handler om Carla, som er journalist i en lille provinsby. Hendes fortid er mildest talt problematisk – navnlig i forhold til, at hun nu er blevet kæreste med landbetjenten. Sløret løftes gradvist for, hvad der er foregået tidligere i Carlas liv, og man lærer hende at kende som et meget sympatisk og sammensat menneske.

Der er lidt for enhver krimi-smag: Mord, hærværk, ildspåsættelse, voldtægt og trusler, men det bliver egentlig ikke på noget tidspunkt mere, end læseren kan bære på trods af de mange begivenheder, der er flettet ind mellem hinanden.

Masser af spænding, lidt kærlighed og humor – hvad mere kan man forlange?

Bogen her er nr. 2 i serien om Carla. Jeg har ikke læst den første, “Trappen og tågen”, men tør godt sige, at det ikke er den sidste Lillevang-bog, jeg kaster mig over!

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter