0 kommentarer

Vil ikke forstyrres af Mette Reinhardt Jakobsen

af d. 15. maj 2017
Info
 
Sideantal

197

Udgivet

2017

ISBN

9788792999801

Originaltitel

Vil ikke forstyrres

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Vil ikke forstyrres er en roman i den lettere genre. Parforhold som ikke fungerer, har de fleste hørt om, og i denne roman er centrum en egoistisk og forstyrret mand Anders som forsøger at tæmme sine drifter, men ikke med den største succes.

Anne, hans kone, finder ”rent tilfældigt” en læbestift under et af bilens sæder, og så tager historien fat. Anders må indrømme et forhold til en yngre kollega, og han flytter hjem til hende. Anna forsøger at klare situationen overfor børnene med Anders jobsituation, hvor han rejser meget. Som man også har hørt om tidligere fortryder Anders, og han vender hjem igen til en tilgivende hustru. Da der viser sig en jobmulighed i Paris, håber Anne, at så kan det hele blive hverdag igen – indtil hun – i Paris – finder ud af, at den lille Bibi også er forflyttet til Paris. ”Nissen flytter med” som man siger, men Anna må stole på sin mand. Også når hun møder store udfordringer som Anders dog med et snuptag og stor charme lukker af for.

Anna ser på hus og møder ejendomsmægleren Mike – måske en udfordring? – Hun møder også sin tidligere rigtig gode veninde Alice, som nu bor i Paris – måske også en udfordring? – Finder hun mon det rigtige hus til familien – og flytter de mon til den skønne by Paris? – Læs bogen og find svaret!

 

Lån bogen på biblioteket

 

Bedømmelse
Karakter