0 kommentarer

Tre hundes nat af Elsebeth Egholm

af d. 6. september 2011
Info
 
Genre
Sideantal

391

Udgivet

2011

ISBN

978-87-567-9914-0

 

 

 

Har man først en fortid, kan den være svær at lægge fra sig, dette må Peter Boutrup sande.
Efter fire år i spjældet har han søgt tilflugt i et lille samfund tæt på Grenå. Det er lykkedes ham at få en tilværelse stablet på benene hvor han arbejder for den lokale Tømmermester Mandfred og ellers lever en tilbagetrukket tilværelse sammen med schæferen Kaj, sine bøger og malerier.
Men nytårsaften kommer fortiden tilbage i form af vennen Stinger, der slår sig ned på sofaen. Rygterne vil vide at der er en skat gemt på en sunket båd og Stinger har det ene sæt koordinater, en anden fælles bekendt Ramses har den anden koordinat…der er bare det lille problem at Ramses dagen efter findes død – skudt i ryggen.
Herfra går det hurtigt og inden han har set sig om er Peter hvirvlet ind i fortidens løkker uden mulighed for at kunne vriste sig fri.

Elsebeth Egholm har endnu en gang leveret en rigtig god krimi med et højt tempo og ikke for sarte sjæle. Jeg synes hun beskriver sine personer meget levende og er god til at flette enderne sammen, dog har jeg et par få løse tråde som jeg gerne havde fået svar på….. Men det kommer måske i næste bog.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter