0 kommentarer

Sigurd fortæller om kongerækken af Sigurd Barrett

af d. 10. januar 2018
Info
 
Sideantal

400

Udgivet

2017

ISBN

978-87-400-4195-8

Originaltitel

Sigurd fortæller om kongerækken

Udgave

1

 

Kongerækken er fyldt med sjove og underholdende historier, om alle de konger og Dronning vi har haft. Lige fra de aller første konger som vi ikke kender så meget til, til de lidt mere farverige konger. For eksempel Svend Tveskæg, der var den konge af Englang, der har været konge over landet i kortest tid, kun 40 dage. At kong Abel, var den konge i Danmark der regerede i kortest tid, 2 år, og at jyske lov gjaldt helt op i 1900-tallet i Sønderjylland, og at det er den ældste lov i Norden, som en konge har lavet.

Kongerækken har mange sjove, finurlige og lærerige historier. De er fortalt på en måde, der gør det sjovt både for børn og voksne at læse den.  Den er samtidig fyldt med sjove illustrationer, som gør historierne mere levende og interessant. Man behøver ikke læse hele bogen på en gang, man kan sagtens finde den frem en gang imellem og læse lidt i den, for så senere at vende tilbage til den. Den fungere også rigtig godt som opslagsværk, eftersom alle danske konger og Dronning er repræsenteret. Jeg synes det er en af de slags børnebøger, man bare skal have i sin arsenal. Da den både er underholdende og lærerig og ikke mindst altid vil være relevant.

Sigurd Barret har også udgivet Sigurd fortæller Bibelhistorien, Sigurd fortæller om de Nordiske guder, Sigurd fortæller om græske guder og Sigurd fortæller om Luther.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter