0 kommentarer

Pater Noster af Jesper Holm

af d. 29. april 2018
Info
 
Sideantal

269

Udgivet

2018

ISBN

9788740029789

Udgave

1 udgave 1 oplag

 

Så er Jesper Holm (1962) på gaden med Pater Noster, fortsættelsen af Corpus Christi, konspiration trilogien om ni nulevende tempelriddere, der beskytter ordens ældgamle hemmeligheder.
Der er nu gået en måned siden vi forlod de to unge mennesker Tempelridderen Noah Smith og teologi professoren Elisabeth Hurlington, og efter den intense jagt ånder alt nu fred og idyl. Men idyllen bliver hurtigt brudt Elisabeth på bestialsk måde opdager at hendes far er forsvundet. En ny jagt starter men denne gang er det dem der jager. Det er dog ikke mindre hektisk af den grund, tvært om, idet det er et kapløb med tiden for at rede liv.
Som i den første bog springer kapitlerne i tid og sted, uden på nogen møde at forstyrre læsningen. Tvært imod, her bliver fire hændelser på behændig vis flettet sammen. Hvor det i Corpus Christi var Noah Smith der var omdrejningspunkt, er fokus nu flyttet til Elisabeth Hurlington. Man kan sige at nu er baggrunden for parret på plads. Skal jeg dryppe lidt malurt i bægeret, er det at jeg føler der mangler noget for at få bogen lukket ordentligt af, men det kan jo være et bevist valg af Jesper Holm, så jeg er spændt på hvad sidste bind i serien har at byde på. Men jeg er sikker på det nok skal blive lige så meget fart over feltet som i de to første bøger.
Man kan godt læse Pater Noster uden først at have læst Corpus Christi, men det vil i min optik ikke give det fulde udbytte af bogen.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter