0 kommentarer

Paparazzimord af Lise Muusmann

af d. 1. juni 2018
Info
 
Sideantal

332

Udgivet

2018

ISBN

9788793203297

 

Lise Muusmann (1946) har siden 1990 skrevet som hobby, men da hun blev pensioneret 2002 blev forfatter virksomheden alvor, og i 2005 udkom den første kriminalroman Paparazzimordene i samarbejde med Anne Gitte Krogh. Det er den krimi som Lise Muusmann nu udgiver under navnet Paparazzimord på eget forlag.

Vi befinder os i København og pressen er i oprør, flere paparazzier er blevet myrdet, og der er en fællesnævner for morderne. Ofrenes telelinser er smadrede, og der er plantet et hint til en af de sager, som de har jagtet. Kriminalkommissær Jane Christine Hansen og hendes team bliver sat på sagen, presset oppefra for hurtigt at skaffe resultater med efterforskningen. Presset bliver ikke mindre, da det viser sig at sagen trækker tråde til miljøet omkring trækkerdrengene i H.C.Ørstedsparken, en dansk politiker og kontakter til London. En hektisk jagt er gået i gang, hvor og hvornår slår seriemorderen til igen, og kan de nå at stoppe vedkommende…..

Jeg har en noget blandet oplevelse af bogen. På en måde er den fængslende, plottet er faktisk ret godt og man rives med, men der er noget med skrivestilen og sproget som gør, at jeg bliver lidt irriteret. Jeg kan ikke sætte fingeren direkte på hvad det er, men nok til at ødelægge min læselyst. Det er ret ærgerligt, og også årsag til at jeg ikke bedømmer bogen til mere end to stjerner. Til gengæld er bogen sat så den er meget læsevenlig for ældre øjne, dejlig størrelse på skriftet og meget klart tryk.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter