0 kommentarer

Mit liv på et fad af India Knight

af d. 16. september 2008
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

237

Udgivet

2000

ISBN

87-02-01939-6

Originaltitel

My life on a plate

 

“Mit liv på et fad” hedder Indira Knights danske udgave af “My life on a plate”. Når man letter på låget til fadet, finder man ikke oksesteg med gemyse, men snarere en omgang biksemad af kødrester og tiloversblevne kartofler. Ikke en menu, der er værd at skrive hjem om.
Bogen handler om den lettere overvægtige Clara, der OVERHOVEDET IKKE er generet af sin vægt, men ikke desto mindre kredser om emnet bogen igennem.
Hun er SUPER LYKKELIG med sin ligegyldige og småperfide ægtemænd Robert, men samtidig voldsomt besnæret af en fast-i-kødet og charmerende danser, der sjovt nok falder pladask for hende, da hun på den mest utiltalende og uprofessionelle vis i beruset tilstand interviewer ham til et magasin.
Desuden er hun en MEGET ENGAGERET mor, der underholder børnene foran fjernsynet, mens hun selv er travlt beskæftiget med den flertimers opgave, som det er, at komme til at se ordentligt ud.
Endelig er hun MEGET STRESSET over at skulle passe sit venstrehånds-freelanceliv som journalist, når det også kræves af hende, at hun bruger tid på frokostmøder og shopping med veninderne.
Hvor får man dog ondt af hende.!
Jeg havde bogen med på en rejse og fordrev trætte hotelaftener med at læse i den, indtil søvnen indtraf. Til det brug var den såmænd udmærket. Andet godt er der vist ikke at sige om den servering. Velbekomme.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter