0 kommentarer

Miraklernes nat af A.J.Kazinski

af d. 26. februar 2018
Info
 
Sideantal

380

Udgivet

2017

ISBN

9788740031836

Udgave

1 udgave 1 oplag

 

For femte gang bringer makkerparret Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich, bedre kendt som A.J.Kazinski, os i selskab med den aldrende gidselforhandler Niels Bentzon og hans kone den terminal syg astrofysiker Hannah Lund.

Medens Hannah har forladt Danmark i jagten på miraklet der kan give hende livet tilbage, bliver Niels hvirvlet ind i en yderst bizar mordsag. En gymnasielærer på 33 findes myrdet i en blodpøl, forskningen viser dog hurtigt at manden har været korsfæstet inden han er blevet efterladt i en cykelkælder. Dette bringer Niels ud på en mordjagt hvor han igen får brug for Hannahs hjælp, og den udebliver ikke. Hendes mirakel jagt bringer hentede til Israel og her finder hun de ledetråde som bringer Niels i den rigtige retning.

Det er en yderst velskrevet bog som accelererer i spænding, til den eksploderer i en noget uventet retning. Den er stærkt skrevet og jeg oplevede en stor samhørighed med ægteparret og deres kampe hver for sig.
Det er muligt at læse bogen som en selvstændig krimi, men jeg vil dog stærkt anbefale at man læser hele serien, hvis man skal have det fulde udbytte af den del af bogen der omhandler Hannah og Niels. Da det netop er ægteparret der binder bøgerne sammen og ikke de enkelte kriminalsager der skal opklares.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter