0 kommentarer

Libri di Luca af Mikkel Birkegaard

af d. 19. marts 2010
Info
 
Sideantal

448

Udgivet

2007

ISBN

978-87-11-31257-5

 

Bagsiden: “Forestil dig, at nogle mennesker kan påvirke dine følelser og tanker, når du læser, eller hvis de læser en bog højt for dig. At de kan forføre dig med de mest fantastiske historier, men også manipulere dig til at tænke lige præcist, som de ønsker. Forestil dig, at gamle bøger gemmer på stærke kræfter, der kun venter på at blive vakt til live.”

Den succesrige Jon Campelli har ikke haft kontakt med sin far i Luca 20 år og går rundt med en uforløst smerte over at faderen “bortadopterede” ham, da moderen begik selvmord.

Men da faderen, der er en kendt antikvitetsboghandler pludselig findes død i sin boghandel under mærkelige omstændigheder, arver Jon boghandlen og snart konfronteres Jon med faderens ukendte hemmelighed.

Faderen var – som hans far før ham – omdrejningspunkt i en hemmelig loge for Lettorer, mennesker, der kan påvirke andres mening ved blot at læse for dem på et sprituelt og forførende niveau – uden at den, der bliver læst for, bemærker noget.

Inden længe viser det sig, at inderkredsen i logen har store forventninger til Jon, der ved en seance bliver “aktiveret” og det viser sig, at han har evner at blive den største Lettor af dem alle.

Bogen indeholder alt hvad man kan ønske sig: en fængende god historie, en fin portion kærlighed og venskab, helte og skurke – og et flot klimaks, der ender ud i en bevægende slutning.

Historien er bygget op som en spændingsroman omkring de særlige evner, som Lettorerne har – og er skrevet så troværdigt, at man hurtigt hvirvles ind i bogens univers og følger det godes kamp mod det onde.

Passagerne, hvor Mikkel Birkegaard beskriver, hvor stor magt de læste ord har på deres tilhørere er så stærke, at man visuelt ser billederne for sig som på en indre TV skærm. Det engelske ord “page-turner” dækker helt fint over den lyst man har til at læse bogen!

Flot og anderledes bog!

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter