0 kommentarer

Kædens sidste led af Fredrik T. Olsson

af d. 28. september 2014
Info
 
Sideantal

523

Udgivet

2014

ISBN

978-87-93166-11-0

Originaltitel

Sluttet på kedjan

 

Svenskeren Fredrik T. Olsson (1969) fra Göteborg og som flyttede til Stockholm hvor han har ernæret sig som manuskriptforfatter til film og tv samt stand-up komiker, har udvidet sit CV og kan nu også skrive thriller forfatter.

”Kædens sidste led” er hans debut og fik meget flotte anmeldelser da den udkom. Nu har Forlaget Hr. Ferdinand udgivet den herhjemme, og det kan jeg kun takke rigtigt meget for. For magen til velskrevet spænding skal man lede længe efter, jeg har i den grad tilsidesat alt for for at læse. Plottet er så vel gennemtænkt og ligger et sted mellem en mulig virkelighed og fiktion, så pulsen hamrer om kap med hjertet samtidig med at øjnene sluger side for side for at følge det umulige kapløb.

Tilfældige hændelser rundt om i Europa, en hjemløs der dør i Berlin, en kvinder der forlader sin mand i Amsterdam og en mand der forsvinder fra et hospital i Stockholm, ikke noget der umildbart ser ud til at hænge sammen, men som viser sig at være tråde i et internationalt netværk af hemmelig viden, styret fra et gammelt midelallerslot beliggende afsidesliggende i Alperne… Mere skal ikke røbes her.

Jeg vil blot sluttelig anbefale at læse bogen hellere i dag end i morgen… hvem ved måske er det da for sent…

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter