0 kommentarer

Hovedløst af Christian J. D. Dirksen

af d. 29. december 2013
Info
 
Sideantal

266

Udgivet

2013

ISBN

978-87-997568-6-5

Originaltitel

Hovedløst (dansk)

Udgave

2. udgave

 

”Hovedløst” er en krimi/spændingsbog som er meget usædvanlig.

Man følger en del personer, der alle har en plads i bogens handling på hver sin måde. Det kan måske virke forvirrende, men det er ikke tilfældet, forfatteren formår at få historien til at hænge sammen selv om man hører den fra mange forskellige personers perspektiv.

Kedde er en lidt doven boganmelder der har fundet en niche. Han anmelder bøger og sælger dem på nettet bagefter og tjener på den måde til dagen og vejen. Men han får fingre i en lidt pudsig genstand som han selvfølgelig også sætter til salg, det var nok ikke den bedste idé han nogensinde har fået

Du følger ligeledes et hold af politifolk med forskellige problemer.

En leder af efterforskningsholdet med problemer i privatlivet – mener han selv.

Han arbejder sammen med en kvinde der lige har været sygemeldt med både fysiske og psykiske gener som følge heraf. Hun stiller et stort spørgsmålstegn ved, om hun overhovedet er klar til at komme på arbejde igen.

Som læser er du godt underholdt i denne bog som genremæssig grænser mellem krimi og spænding.

Bogen er nr. 3 i serien men kan sagtens læses selvstændigt. Jeg har ikke selv læst de to første bøger i serien af Christian J.D. Dirksen, men det er slet ikke et problem, idet forfatteren formår at fortælle en selvstændig historie.

Det er ikke noget problem at man ikke kender personerne i forvejen, det kommer man til i løbet af bogen.

Alle personerne i bogen har deres egen version af handlingen – og den bliver fortalt fra disse forskellige perspektiver så man ikke kommer til at kede sig – og det bliver gjort så man ikke får den samme historie to gange. Det er en meget levende måde at fortælle en historie på.

På den måde skiller den sig lidt ud fremfor andre bøger hvor man kun følger 2-3 personer.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter