0 kommentarer

Helt perfekt af Rabecca Bailey

af d. 11. maj 2012
Info
 
Sideantal

199

Udgivet

2012

ISBN

978-87-02-11852-0

Originaltitel

Helt perfekt

 
Rikke er en kontrolfreak, som ikke tænker på konsekvenserne af sine handlinger og lader sine skuffelser gå ud over andre mennesker. Lars sidder fast i det liv han troede han kun skulle have i kort tid og lader omverdenen gå sin gang uden hans deltagelse. Rikke og Lars er gift og en dag, da Lars opdager Rikkes utroskab, går de fra hinanden. Deres børn har det ikke godt med det, men det er vel hvad man kan forvente, når deres forældre er som de er.

Det skulle sikkert være en realistisk udviklingsroman og en samtidsroman, men det jeg sidder med da jeg lukker bogen er papir, der kunne være blevet brugt så meget bedre end det blev. Rikke og Lars er begge to nogle usympatiske skabninger, om end Rikke tager førstepræmien. De er ganske almindelige mennesker vel, men det er den type mennesker som ikke under andre lykke og derfor ikke burde få opmærksomhed.

Jeg ved ikke hvad forfatteren har villet med denne sin debutbog – men stor kunst er det ikke. Sproget irriterede mig grænseløst. Jeg skriver selv tankesprog, men der er så mange gentagende sætninger i den bog at det er grænseløst irriterende at læse. Historien er både banal og ligegyldig. Hovedpersonerne er som sagt usympatiske.

Det eneste jeg kunne lide ved bogen var dens omslag: jeg beklager meget men jeg er ikke imponeret.

Lån bogen på Bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter