0 kommentarer

Djævlens hjerte – Sortekunstens mysterier 1 af Lars Kramhøft

af d. 7. oktober 2018
Info
 
Sideantal

372

Udgivet

2017

ISBN

978-87-93349-27-8

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Okay så er der smæk for skillingen! Dette er første bog i en serie og den er ret så barsk. Det er i den grad et eventyr for voksne og man skal ikke være sart, for man får nogen meget blodige detaljer undervejs når der er kampe, når nogen dør i kamp, når hekse brændes på bålet og meget mere. Men her er også kærlighed, håb og ønsker om et godt liv.

Bogen handler om Damian. Han opdager at hans far, lensmanden Magnus, vil ofre ham, hvilket gør at Damian er nødt til at stikke af. Men hvor skal han tage hen og hvordan skal han klare sig? Han ved at hans fars mænd, soldater og andre vil lede efter ham. Ved et tilfælde støder han ind i en teatertrup. Nogen specielle mennesker som alle har hver deres historie der gør, de er endt med at være i denne trup. Her møder Damian Esme. Hun er smuk og Damian vil meget gerne vise hende, at han er hende værdig, selv om han i starten føler hun er under ham, fordi han kommer fra et “bedre hjem”. Men Damian opdager hurtigt at Esme ikke bare lader sig løbe om hjørner med. Teatertruppen hjælper Damian indtil en aften hvor de møder nogen som er på udkig efter Damian, og det hele går lidt skævt. Damian må igen afsted, og denne gang følger Esme efter ham.

På et tidspunkt kan Damian ikke længere skjule sig og bliver fanget og ført tilbage til sin far. Men Damian nægter at give op uden kamp…

Der er en fin afslutning i bog et som lægger godt op til at der skal ske mere i næste bog, hvilket gør man bliver fanget. Jeg må nemlig erkende, at jeg var lang tid om at komme ordentlig i gang med bogen, da den ikke fangede mig til at begynde med. Men da jeg nåede ca en tredjedel ind i bogen begyndte siderne at vende sig selv, og så blev den interessant.

Et spændende eventyr med drabelige detaljer og spænding for alle pengene. Så jeg ser frem til at læse næste bog i serien en dag. Helt sikkert en serie der fra start af kan anbefales.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter