0 kommentarer

Den man elsker af Therese Philipsen

af d. 22. november 2011
Info
 
Sideantal

315

Udgivet

2009

ISBN

978-87-7055-677-4

 

Historien starter med kidnapningen af den 10-årige barnestjerne Cecilie som en dag forsvinder sporløst på vej hjem fra skole. Medierne kaster sig selvfølgelig straks over historien som omgående får hele Danmarks interesse efter at Cecilie for nylig overbevisende vandt talentshowet stjerne for en aften og siden har været på alles læber.

Efterforskningen peger i retning af en international bande og derfor tilkobles politiets specialenhed NEC (Nationale efterforsknings center) sagen. Politiassistent Liv Moretti fra Helsingør Politigård bliver bindeled mellem det lokale politi og styrken fra NEC. Liv er vokset op i området og hendes lokalkendskab til såvel stederne som befolkningen viser sig at få stor betydning for efterforskningen.

Ikke mindst da Cecilie bliver fundet et sted, som ingen havde forestillet sig.

”Den man elsker” er første bind i serien om Liv Moretti og NEC politiets specielenhed. Tidligere på ret udkom ”Fortidens synder”, som jeg tidligere har anmeldt her på Bogrummet. Den var jeg så begejstret for, at jeg skyndte mig på biblioteket for at reservere ”Den man elsker”. Derfor var det med store forventninger, at jeg tog hul på bogen – måske for store forventninger, i hvert fald blev de ikke blev indfriet. Det er svært præcis at sætte fingeren på, hvad der er galt. Men denne gang bliver jeg ikke fanget af historien på samme måde, selv om den ellers indeholder alle ingredienserne til en god krimi.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter