0 kommentarer

Blodig genvej af Julie Hastrup

af d. 9. december 2011
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

327

Udgivet

2014

ISBN

978-87-638-3670-8

 

Med ”Blodig genvej” er Julie Hastrup tilbage med en ny og grufuld krimigåde med drabssektionens Rebekka Holm som omdrejningspunkt.

En krimi, som krimier er flest. Et utænkeligt plot som alligevel viser sig at være “spiseligt”. Julie Hastrup giver i sin krimi hovedpersonen Rebekka en vanskelig opgave at løse, og sammen med sin kollega Reza, foretager hun alle de nødvendige researches og afhøringer – naturligvis uden den ene som viser sig at føre til sporet. 2 små piger dræbes uden at synes at have været udsat for seksuelle overgreb, og – i hvert fald for det første mords vedkommende – uden at gerningsmanden har efterladt sig spor. En del “utilpassede” mennesker bliver en efter en hovedperson i dramaet, og et tredje drab kommer til at gøre forvirringen total, et drab som viser sig ikke at have noget med de andre at gøre, men derfor absolut ikke sker på en mindre trist baggrund.

Bogen er skrevet i let læseligt sprog, de korte afsnit gør den læsevenlig, og man føres frem med spænding. Jeg har ikke læst de tidligere udgivelser om Rebekka, men da ”Blodig genvej” ikke kan forventes at blive den sidste, vil jeg glæde mig til igen at læse om Rebekkas bedrifter.

 

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter