0 kommentarer

Blind trappe af Sten Jacobsen

af d. 7. januar 2017
Info
 
Sideantal

189

Udgivet

2016

ISBN

9788799888245

 

Denne bog er virkelig virkelig speciel. Og i mine øjne ikke på den gode måde. Det er noveller men også sammensat til en roman.

Den omhandler blandt andet nogen mannequindukker, som åbenbart er levende? Den handler om kærlighedsforhold. Den handler om en pige der vist nok er lidt tilbagestående og som vil være “gyngehesterytterske” og den handler om en trappe som er der men ikke fører nogen veje hen.

Jeg kan simpelthen ikke komme det nærmere, til trods for det ikke er en lang bog. Men hold da op den er rodet og tung at læse. Jeg var så tæt på at opgive undervejs, men tænkte hele tiden at man da snart måtte blive klogere og komme til at forstå handlingen. Men nej, det skete desværre ikke. Om det så kun er mig der ikke fatter den, det ved jeg jo af gode grunde ikke, men jeg vil da håbe og ønske for dem der kunne finde på at læse den, at de får mere ud af den end jeg gjorde.

Jeg kan simpelthen ikke give den nogen god anbefaling eller en høj rating, for jeg har vitterligt ingen anelse om hvad det er jeg har læst. Jo jeg kan da skille de forskellige elementer i bogen ad, men det kommer de desværre ikke til at give mere mening af.

Har endda forsøgt at læse et par af novellerne efter jeg havde læst hele bogen, for at se om jeg kunne udlede noget af det, men det gjorde mig næsten bare mere forvirret… Jeg forstår simpelthen ikke ideen bag, budskabet – hvis det er et eller bare historierne for sig selv.

Det bliver desværre nok ikke en forfatter jeg fremover vil læse noget af, for jeg tror slet ikke han og jeg nogensinde kommer på bølgelængde!

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter