0 kommentarer

Agent Engel – Kampklar af Annie Dalton

af d. 10. oktober 2007
Info
 
Sideantal

180

Udgivet

2007

ISBN

978-87-626-0515-2

Originaltitel

Fighting fit

 

Mel Beeby er ovenud lykkelig, da hendes hjertenskær Orlando beder hende møde op til, hvad hun regner med er et stævnemøde. Men hendes romantiske drømme går dog op i røg, da det viser sig at han også har bedt en stor del af hendes englekammerater om at troppe op. Orlando har udvalgt dem til at ledsage sig på en mission til kejsertidens Rom. Tidligere har engleagenterne været usynlige, når de har rejst til forskellige steder, men denne mission kræver at de materialiserer sig selv og derfor er synlige for alle og enhver, men hvad det hele ellers går ud på, holder Orlando hemmeligt.

Velankommet til Rom går det op for Mel, at de skal sælges som slaver til en mand, der er ude for at skaffe gladiatorrekrutter til arenaen. Mel er allerede i fuld gang med forestille sig, hvordan hun vil tage sig ud som gladiatrix, og øjner en chance for at kunne fremvise sine evner indenfor kampsport, men det er desværre ikke lige derfor hun er kommet med. Hun bliver nemlig solgt til en rigmand, hvor hun skal tjene hans datter. Tilsyneladende er dette lige efter Orlandos planer, men Mel forstår i starten absolut ikke, hvorfor pigen har behov for beskyttelse, og tilfreds med situationen er hun da langt fra.

Bogen er helt i samme stil, som de andre i serien og jeg synes til stadighed, at det er underholdende læsning. De unge mennesker træder ind i forskellige historiske perioder, og i denne er det altså Rom i det 1. århundrede e.kr. hvor der foregår gladiatorkampe og hvor den grusomme Nero hersker. Mystik om personerne, kærlighed, venskab og ikke mindst spændende englemissioner er ingredienserne i disse bøger, som tilsyneladende kan blive ved i det uendelige.

Kan læses fra 11 år.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter