NYESTE
 

K O N K U R R E N C E – N R 2

af Redaktionend. 1. december 2019
Bogrummet, som har eksisteret siden 2001, nærmer sig med hastige skridt anmeldelse nr. 10.000. Vi rammer det magiske tal her i december.Det skal fejres! Forlaget Gyldendal/Rosinante har doneret en flot bogpakke, som kan blive din. Se på Bogrummets Facebookside, hvordan du vinder disse 6 skønne bøger. Lodtrækningen sker den 15. december. Vi er glade for, […]

K O N K U R R E N C E – N R 1

af Redaktionend. 1. december 2019
Bogrummet, som har eksisteret siden 2001, nærmer sig med hastige skridt anmeldelse nr. 10.000. Vi rammer det magiske tal her i december. Det skal fejres! Politikens forlag har doneret en flot bogpakke, som kan blive din. 5 dejlige bøger! Blandt alle anmeldelser, som lægges på Bogrummet i december måned, trækker vi lod om denne skønne […]

Vind biografbilletter

af Redaktionend. 14. juni 2019
Kig ind på Bogrummets Facebookside – og vær med i konkurrencen om 3 x 2 biografbilletter. Hvis filmen er lige så god som bogen, venter der en oplevelse. Læs en begejstret Christina Andersens anmeldelse af bogen.  

Vind bogen STENFJÆS

af Redaktionend. 7. august 2018
Kig ind på Bogrummet på Facebook og vær med i konkurrencen om børnebogen Stenfjæs. Bogen er anmeldt af Sanne78 her på Bogrummet – og hun giver den hele 5 stjerner! Vi trækker en vinder på tirsdag den 14. august.

Bogrummet.dk får ny postadresse

af Redaktionend. 4. maj 2018
Vi har rokeret rundt på opgaverne i redaktionen. Det betyder, at det fremover bliver Bjarne Jensen, der står for fordelingen af anmelderbøger. Bøger, der sendes til anmeldelse bedes derfor sendt til: Bogrummet Dr. Louisesvej 1 9600 Aars – eller send en mail til redaktionen, så bogen kan sendes direkte til den valgte anmelder.

Tror du på spøgelser?

af Redaktionend. 27. december 2017
Uanset om du gør – eller ikke – kan du være med i konkurrencen om bogen “Gespenster”. Du skal blot kigge ind på Bogrummets facebookside, og kommentere opslaget. Vi trækker en vinder onsdag den 3. januar 2018.