0 kommentarer

I år er alting anderledes af Ina Bruhn

af d. 22. marts 2009
Info
 
Forfatter
Genre
Sideantal

194

Udgivet

1999

ISBN

87-14-19740-5

 

Bogen foregår i starten af år 2000 i Danmark.

Bogens hovedperson er Mads. Han har en mor, en far og en lillesøster. I starten af bogen er han meget for sig selv, men senere i bogen kommer han mere med til tingene. Og laver nogle gange også noget han ikke må.

En anden af bogens personer er Anne. Hun sidder for det meste for sig selv, og er kun med til fester, hvis hende forældre tvinger hende til det.
Sproget er bare helt sådan nutidigt og normalt.

Bogen handler om en dreng der hedder Mads, som har et rimeligt godt forhold til sin mor, men så kommer der en lillesøster, som stjæler alt rampelyset. Hans mor og ham har aldrig noget tid sammen, og da han på et tidspunkt laver noget rod i skolen med en juleguirlande, bliver hans forældre også sure på ham og deres forhold bliver værre. Nogle gange går han ned til bækken sammen med en der hedder Anne. Og nogle gange når Katrine holder fest går det lidt for vidt med kysseriet. Og da de på et tidspunkt låner deres families sommerhus går det også helt galt med nogle stearinlys.

Bogen var ret god, fordi man følger en person gennem hele bogen, og ser tingene, som han ser dem. Det er også en sjov handling, i det hele taget.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter