0 kommentarer

Den røde tråd af Vicki Pedersen

af d. 18. oktober 2016
Info
 
Sideantal

85

Udgivet

2015

ISBN

978-87-7171-055-7

Udgave

1. udgave

 

En lille fiks sag af en bog. Meget anderledes end noget man ellers støder på. Handler om livet på en villavej, hvor man udadtil får det hele til at se ganske normalt ud, men kigger man ind bag murerne i de enkelte hjem, så ser man en helt anden side af virkeligheden. Der sker ting og sager bag hjemmets vægge, som de fleste nok helst vil være foruden.

Dog vil der være en enkelt karakter, man nok godt kan genkende undervejs i bogen, da vi møder mange typer.

For eksempel kvinden, der er gift med en mand, hun ikke kan udstå. Når manden tager i byen, kommer kvindens veninde forbi. Det viser sig bare at den veninde ikke nødvendigvis er en anden kvinde…

Vi møder far og mor og to børn. Far siger godnat på en helt særlig måde, en måde der omhandler røde trusser og som mor godt kender til, men undlader at “se”.

Og vi møder manden der har fusket med laboratorieprøver og derfor har billeder af diverse børn derhjemme, som han i virkeligheden er far til. Og herregud, når nu konen ikke kunne, men han kunne, hvorfor så ikke?

Vi møder en paralyseret. Et nygift par og ikke mindst det ældre ægtepar, som snerrer af hinanden.

Det er barskt, hårdt, lidt humoristisk og meget intimt at læse denne bog. Vi kommer helt tæt på de ting i livet, som vi helst ikke vil se, men udmærket ved foregår. Og selv om bogen ikke er lang, så er den velskrevet og fangende.

En bog som klart kan anbefales. Den mangler en lille rettelse i korrekturen hist og her, men det er ikke noget der ødelægger læseoplevelsen!

Har du mod på en bog der skildrer de mørkeste sider af livet, så er denne lille sag værd at gå til.

Rigtig god fornøjelse!

 

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter