0 kommentarer

Fake af E. Lockhart

af d. 3. januar 2019
Info
 
Sideantal

258

Udgivet

2018

ISBN

978-87-638-5612-6

Originaltitel

Genuine Fraud - oversætter: Elisabeth Kiertzner

Udgave

1.

 

Højt tempo! Der sker en masse, og det er spændende frem til sidste side! Der er kød på historien og fart over feltet!

“Fake – Historien om en pige, der nægter at være den, hun engang var” er en fængslende bog, og man sluger side efter side. Vi hører om den 18 årige Jules, der på mystisk vis er endt alene på et hotelværelse i Mexico. Her fra guider Lockhart læseren tilbage til, hvad der skete, og for hvert kapitel opklares nogle ting, mens der samtidig dukker flere spørgsmål op.

Bogens udseende virker som en bog i en dominerende chicklit genre – vurderet ud fra den prangende gule forside, de vilde øjenvipper og overskriften i stærk pink. Men “Fake” er så meget mere end blot en chicklit. Mystik, hemmeligheder og mord står i skarp kontrast til den humorfyldte stemning, der også fylder siderne i bogen.

Persongalleriet er virkelig godt beskrevet, og der heller ikke lagt skjul på beskrivelserne af de forskellige miljøer. Det virker som en svær komposition, da det er et højt handlingstempo, men fordi man sluger siderne og ikke kan lægge bogen fra sig, så får man alt med – også de små detaljer, der sætter prikken over i’et.

Det eneste jeg ville sætte finger på er, at personerne er så fulde af karakter, at de desværre ikke når at undergå en udvikling gennem historien. Der er alt for få sider i bogen til at kunne rumme alle disse farverige mystiske personligheder – og ikke mindst Jules mange forskellige identiteter.

Flashbacks, plottwist, spændende sidespor.. “Fake” har det hele med.

Jeg er enormt overrasket over bogen, og Lockhart fangede mig fra første kapitel. Jeg må finde flere bøger af denne forfatter.  Velfortjente 5 stjerner.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter